Pieter Vermunt. Prettig kennis te maken!

Het is mijn missie om samen met jou een nieuw perspectief te ontdekken.

De oprichter van Themis Loopbaancoaching is Pieter Vermunt, registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als loopbaanpsycholoog en begeleid mensen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij coaching komen vragen aan de orde als: hoe communiceer ik met anderen, hoe verander ik mijn stijl van werken, hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit of hoe ontwikkel ik mij tot het gewenste niveau van competentie. Bij loopbaanvragen gaat het erom dat je zicht krijgt op het meest inspirerende toekomstscenario: waar word je blij van en hoe zet je nu die volgende (loopbaan) stap. Je krijgt antwoorden op twijfels omtrent kwaliteiten en talenten of doorbreken van overtuigingen die je belemmeren om zaken te ondernemen of keuzes die je wilt maken.

Mijn aanpak is om samen met jou op een gestructureerde wijze jezelf te (her)ontdekken. Ik breng je kracht in beeld, zoek uit waar je in vastloopt en hoe je weer verder kunt. Ik geef je concrete adviezen waardoor je weer de regie over je eigen loopbaan of  (persoonlijke) ontwikkeling verkrijgt.

In mijn begeleiding werk ik ondermeer vanuit de biografische methode: een methode waarbij eerdere ervaringen in werk en leven worden onderzocht en gebruikt om plannen voor de toekomst te ontwikkelen. Dit is een krachtige tool om inzicht te geven in (onbewuste) strategieën en denkwijze die van invloed zijn op je werk en leven. Daarnaast maak ik gebruik van o.a. RET en oplossingsgerichte coaching. Door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven als psycholoog/consultant/recruiter, weet ik snel je vraag in de juiste (werk)context te plaatsen en kan ik me inleven en aansluiten bij wat je nodig hebt.

Van klanten en collega’s krijg ik vaak de volgende typering: gedreven, analytisch, creatief, ‘out of the box ‘, empathisch, confronterend maar respectvol, doelgericht, weet tijdig te relativeren en met de nodige humor te ontspannen.

Ik ben aangesloten bij het NIP en het NOLOC.

nip-logo

noloc-logo

Klaar voor de volgende stap?